Alt til kontoret og mye, mye mer

Hjelp Finn svar på vanlige spørsmål

Din bruker

Ny på Staples.no?

Ved å registrere deg på vår side opprettes et brukernavn og passord for å logge inn på nettstedet. Dette gir deg tilgang til alle våre tjenester, og du kan da legge inn bestillingen.

Hvordan registrerer jeg meg?

Klikk på Min konto, opprett ny bruker. Dette vil ta deg til et skjema hvor du vil bli bedt om å fylle ut informasjon om deg. Når du er registrert, vil ditt brukernavn for Staples.no være det samme som e-postadressen som er angitt under registreringen, og skriv inn passordet du opprettet for å fullføre logg inn.

Hvordan logger jeg meg på siden?

Klikk på logg inn-knappen og skriv inn brukernavnet og passordet du bestemte under registreringen.

Hvordan endrer jeg kontaktinformasjon?

Skriv inn ditt brukernavn og passord i logg inn. Klikk på Min konto og klikk på Endre min konto. Se Mine kontopreferanser der du kan foreta de ønskede endringer i profilen din. Av sikkerhetsmessige grunner må du skrive inn passordet på nytt for å bekrefte endringene.

Kan jeg benytte samme konto for flere leveringsadresser?

Hver bruker er knyttet til en bestemt fakturaadresse, men du kan velge en alternativ leveringsadresse. Dette gjøres under betalingsprosessen, klikk på Rediger leveringsadresse, og klikk deretter på nytt på mine adresser. Her inne finner du muligheten til å opprette en ny leveringsadresse.

Er det trygt å handle på Staples.no?

Vi er fullt ut forpliktet til å gjøre nettstedet vårt så sikkert som mulig for våre kunder. Sikkerheten til nettstedet vårt er godkjent av VeriSign, et ledende nettverk sikkerhetsselskap. I tråd med dette følger vi strenge prosedyrer for vedlikehold, datalagring og tekniske retningslinjer for å hindre uautorisert tilgang til området. Hvis du av en eller annen grunn tror at noen har benyttet din personlig identifiserbare informasjon feil, eller har gjort et kjøp du ikke har godkjent, ta kontakt med oss umiddelbart.

Jeg har mer enn ett kundenummer. Spiller det noen rolle hvilket jeg bruker?

Vi anbefaler å bruke kun ett kundenummer og å bruke det hver gang du kontakter Staples enten via internett eller telefon. Dette gjør det enkelt å gi deg den beste kundeservice i alle spørsmål knyttet til bestillinger, informasjon, klager, osv. Hvis du av gode grunner har to eller flere kundenummer (f.eks fordi du bestiller for mer enn ett selskap), vil vi be deg om å sørge for at du alltid bruker riktig kundenummer slik at varer og fakturaer går til korrekt kunde. For å konsolidere flere kontoer i én, kan du ringe vår kundeservice på telefon 47982020.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.