OK

Politikk Politikken og juridisk informasjon med online shopping på Staples.

Vår visjon

"Staples skal bli ledende på bærekraft i vår bransje"

Vi i Staples Solutions Norway AS har jobbet strukturert med bærekraft i mange år. Vi har satt oss et tøft mål, og det forplikter. For å komme litt nærmere målet hver dag, bruker vi ISO som rettesnor for arbeidet. Vi er sertifisert etter ISO 14001 – miljø, og ISO 9001 - kvalitet, og ISO 9001 - kvalitet. Som de eneste i bransjen er vi dessuten verifisert etter ISO 26000, som handler om samfunnsansvar. Du kan lese mer om ISO 26000 her:

Vårt arbeid med bærekraft er bygget opp rundt fire områder:

Etikk

Vi i Staples har klare etiske retningslinjer å forholde oss til. Vi stiller også tydelig krav til våre leverandører, som må etterleve vårt regelverk for etisk handel, Code of conduct. Dette regelverket blir fulgt opp med fabrikkbesøk og revisjoner.


Samfunn

Vi jobber for å ha en positiv virking på lokalsamfunnet der våre ansatte bor og arbeider. Dette gjør vi gjennom å skape arbeidsplasser og å bidra til gode formål.


Miljø

Vi har et omfattende program for å utvikle oss til å bli mer miljøvennlige, og for å hjelpe våre kunder til det samme. I vår miljøpolicy forplikter vi oss til å minimere karbondioksidutslipp og avfall fra vår virksomhet, og tilby våre kunder bærekraftige løsninger. I dag kan vi tilby rundt 4000 grønne produkter til våre kunder, og dette tallet øker stadig. For våre største kunder tilbyr vi et kundeprogram for miljøvennlig innkjøp, der vi tilbyr klimakompenasjon gjennom treplanting som en belønning når kunden gjør bedre miljøvalg.


Mangfold

Vi verdsetter mangfold blant våre medarbeidere. Likeverd er en selvfølge som gjennomsyrer både rekruttering og belønningssystemer. Vi bidrar også til å gi folk som trenger det en ny sjanse i arbeidslivet.

Vi er ikke perfekte, men vi jobber hardt for å forbedre oss hver dag. Vi inviterer alle til å kikke oss i kortene når det gjelder vårt arbeid med bærekraft. Hvert år publiserer vi en omfattende bærekraftsrapport, som forteller hvordan vi arbeider og hvordan vi har lykkes i året som gikk. Siste utgave av bærekraftsrapporten kan du laste ned via linken under.

Bærekraftsrapport 2018


Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.