Politikk Politikken og juridisk informasjon med online shopping på Staples.

Staples Personvern og retningslinjer

Staples verdsetter våre kunders tillit. For å fortjene din tillit, respekterer vi ditt privatliv i måten vi håndterer personopplysninger og hvordan din bruk av nettstedet vårt Staples.no er. Denne personvernerklæringen beskriver hvem som kontrollerer de personlige data vi samler inn om deg: Dette inkluderer de personlige data vi samler inn om deg, hva vi gjør med de, og hvordan du kan styre vår bruk av dem.

Hvem kontrollerer personlige data samlet om deg?

Dine personlige data blir samlet inn, bearbeidet og brukt av Staples Norway AS, Online, Per Krohgs vei 1, 1065 OSLO som databehandler.

Hvilke personlige data besitter Staples?

Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir oss når du registrerer deg for nettstedet eller når du utfører en transaksjon via våre nettsider, samt eventuelle personopplysninger i forbindelse med vår behandling av dine bestillinger. Slike personopplysninger er: tittel, fornavn og etternavn, firmanavn, foretaksnummer (eventuelt), fødselsdato, kjønn, e-postadresse, brukernavn og passord, frakt og fakturaadresse (inkludert postnummer, by og land), telefon- og faksnummer, type og mengde produkter bestilt, ordrenummer, dato for bestillingen, status for ordrebehandling, dato og tidspunkt for levering, verdien av ordren, valuta, betalingsinformasjon, som for eksempel kredittkortnummer og utløpsdato, returforespørsler eller tilbud gitt til deg, og følgende informasjon hvis det følger frivillig: hvordan du fikk vite om nettstedet, visittkort, antall ansatte og når bedriften ble grunnlagt hvis du er bedriftskunde (kollektivt, "transaksjonsdata").

Vi kan også samle inn bruksdata knyttet til din bruk av nettstedet, som for eksempel IP-adresse, hvilke produkter du har sett og hvilke produkter du har lagt i handlekurven din; hvis du kommer til nettstedet vårt gjennom en henvisningsside eller via en lenke i en målrettet salgsfremmende e-post eller en annonse på et annet nettsted som henviser til vår nettside, i tillegg kan vi samle informasjon om henvisningssiden, og målrettet salgsfremmende e-post eller reklame sammen med IP-adressen din for å analysere effektiviteten av våre markedsaktiviteter (kollektivt "databruk").

Hvordan Staples benytter personopplysninger om deg?

Transaksjonsdata vil bli brukt til å behandle dine bestillinger, for å håndtere betalingen, til å kommunisere med deg om din bestilling, for å gi deg skreddersydd markedskommunikasjon eller invitasjoner til å gjennomgå våre produkter (med forbehold om ditt samtykke hvis nødvendig), for å håndtere produktretur og forespørsler til kundeservice, og å administrere tilbakekalling av produkter.

Bruksdata, i tilfelle registrerte kunder sammen med transaksjonsdata (med unntak av betalingsinformasjon) vil også bli brukt til å skreddersy produktene som vises på nettstedet tilpasset dine interesser.

Hvis du registrerer deg for Staples markedskommunikasjon og nyhetsbrev, vil transaksjoner og bruksdata i tillegg bli analysert av Staples for å tilpasse kommunikasjon spesifikt til dine preferanser.

Med hvem kan Staples dele personopplysninger om deg?

Staples har engasjert tredjeparts tjenesteleverandører i forhold til drift av nettstedet, slik som leverandører av hosting-, nettside- og marked, IT-vedlikehold-, frakt- og betalings- og MVA verifisering tjenester samt tjenesteleverandører som gjør at tilleggsfunksjoner av nettstedet som du kan bruke etter ditt skjønn, for eksempel en chat tjeneste eller en produktanmeldelsesfunksjon. Disse tjenesteleverandørene blir bare levert med personlige data som de trenger for å utføre sine tjenester, og har ikke lov til å bruke eller utlevere dine personopplysninger til andre formål uten din tillatelse.

Hvis du registrerer deg for Staples nyhetsbrev, vil ditt navn, e-postadresse, og andre transaksjons og bruksdata bli delt med Staples Europe BV og Staples Inc. å gjøre dem i stand analysere dine interesser og tilpasse kommunikasjon spesifikt til dine preferanser som de er ansvarlig for, være seg e-post markedsføring på et europeisk og globalt nivå.

Vi vil dele dine transaksjonsdata med Staples Inc., for å tillate Staples Inc. som administrator av tilbakekalling av produkter for Staples-selskaper, til å kontakte deg i tilfelle av en slik tilbakekalling.

I samsvar med gjeldende lov, kan vi dele personopplysninger med politi eller andre enheter som kreves av loven eller som vi med rimelighet bestemmer å være nødvendig å beskytte våre rettigheter eller andres rettigheter, for å forebygge skade på personer eller eiendom, for å bekjempe svindel, eller for å håndheve vilkårene og betingelsene for nettstedet i samsvar med gjeldende lov.

Våre tjenesteleverandører og andre datamottagere kan være lokalisert i land utenfor Europa som ikke gir samme grad av beskyttelse av data som hjemlandet. I den grad det følger av lov, tjenesteytere og andre datamottagere sikre en tilstrekkelig grad av beskyttelse av data gjennom en Safe Harbour-sertifisering eller gjennom EU modellklausuler.

Hvordan kan jeg begrense bruk og deling av personlige data om deg?

Vi vil sende deg nyhetsbrev eller invitasjoner til produktomtaler via e-post hvis du har uttrykkelig samtykket til slik kommunikasjon. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst og for gratis ved å ringe oss på 47 98 20 20, ved å skrive til oss i Staples Online, ved å fakse oss på 22305505, eller ved å sende en e-post til online@staples.no

Hvordan kan jeg få tilgang til eller oppdatere personlig identifiserbar informasjon om deg selv?

Det er viktig at våre databaser er nøyaktige og oppdaterte. Å utøve dine rettigheter til å få tilgang til og gjøre nødvendige endringer eller slettinger knyttet til din personlige data vi har samlet om deg, kan du ringe vår kundeservice representant direkte på 47 98 20 20. Som en som ringer, må vi bekrefte identiteten din før vi gir deg tilgang til personlige data.

Hvordan kan jeg kontakte Staples?

Hvis du har spørsmål om vår håndtering av personopplysninger om deg, vennligst kontakt oss på online@staples.no. Alternativt kan du ringe oss på 47 98 20 20 eller skriv til oss; Staples Norway AS, Online, Postboks 5 Furuset, 1001 OSLO.

Denne personvernerklæringen ble lagt ut på 26.09.2014. Vi forbeholder oss retten til å endre våre retningslinjer fra tid til annen.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.