OK

Politikk Politikken og juridisk informasjon med online shopping på Staples.

Angreskjema

Rett til avbestilling av kjøp og levering av varer

Rett til avbestilling

For retur for privatpersoner gjelder angrefristlovens bestemmelser. Det vil si at du har din fulle rett til å returnere alle eller deler av dine mottatte varer innen 14 dager fra den dagen du eller andre på vegne av deg mottok varene. Husk at varen må være i samme stand og i original emballasje for å kunne returnere varen.

Retur av varer

Hvis du velger å utøve din rett til å returnere, må du sende tilbake varene til oss uten unødvendig forsinkelse og ikke i noe tilfelle senere enn 14 dager fra du mottar varen. Du må dekke de direkte kostnadene for å returnere varene. Staples kan også etter forhåndsavtale gå med på å hente produktene (gratis), for eksempel produkter som ikke kan returneres med normal post på grunn av størrelsen, eller produktene kan leveres i en av våre butikker. Ved retur benytt Angreskjema nederst på denne siden.

Ansvar og garanti

Du er bare erstatningsansvarlig for eventuell reduksjon av verdien på varene som følge av håndtering utover det som er nødvendig for å fastslå typen, egenskapene og funksjonen til varene. Vær oppmerksom på at du har en juridisk garanti for at alle produkter som er kjøpt fra oss via nettstedet vårt, vil være av tilfredsstillende kvalitet og rimelig egnet for alle formål som produkter av slik type vanligvis leveres for.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.