Effekten av WASHSPACE

Et rent, velfylt toalett er en nødvendighet på enhver arbeidsplass, enten du deler det med andre arbeidstakere eller familien din. Vi i Staples vet hvor viktig ren lukt og skinnende overflater er for toalettet, og derfor er vi stolte over å kunne levere det du trenger for å holde ditt WASHSPACE og de besøkende så rene og bakteriefrie som mulig.

I løpet av en arbeidsdag full av opp- og nedturer bør toalettet være din siste bekymring. "Bedre arbeidsplass fører til bedre arbeid" pleier vi å si, og med litt planlegging er det enkelt å la ditt WASHSPACE gjøre sitt beste for deg og alle som bruker det. For når ditt SPACE fungerer, fungerer alt.

Føl deg vel
Føl deg vel

Et flott WASHSPACE ivaretar behovene våre slik at energien vår kan rettes mot å være så kreativ som mulig og nå vårt fulle potensiale på jobb. Litt vann i ansiktet på et rent bad med behagelig belysning har kraften til å gjenopplive. Med litt velduftende håndsåpe og -krem i blandingen blir et øyeblikk med zen mulig på ditt WASHSPACE.

Se hva som er mulig når
omgivelsene fungerer for deg
Hold deg frisk
Hold deg frisk

Hvert år får millioner av mennesker influensa rundt om i verden. Dette gjør at de ikke kan jobbe, må holde sengen og gjerne er syke i flere uker i strekk. Sørg for at du blir hjemme for å begrense smittefaren på arbeidsplassen. Og hvis du har hjemmekontor, bør du forbli i sengen til du har vært feberfri i hvert fall i én dag. På jobb kan en jevn tilførsel av såpe, tørkepapir og desinfeksjonsmiddel bidra til å holde ditt WASHSPACE tryggere og sunnere for alle.

Et av de beste forsvarene vi har mot å spre bakterier og sykdom, er å vaske, tørke og desinfisere hendene etter en tur på toalettet. Heng opp en påminnelse på toalettet for å oppmuntre til god hygiene og bedre rutiner for håndvask. Og vær klar over at det er like viktig å tørke hendene som å vaske dem. Bakterier klistrer seg enklere til fuktige hender, så sørg for å bruke tørkepapir etter at du er ferdig med vann og såpe.

Forholdsregler
Forholdsregler

Hva er det eneste som er verre enn et uflidd, møkkete toalett? Et som har gått tom for nødvendigheter som toalettpapir, såpe og tørkepapir. Ikke bare utsettes folk for risikoen ved bakteriespredning, men det er også et irritasjonsmoment for alle de involverte. I tillegg skaper det et dårlig inntrykk av arbeidsplassen i sin helhet.

Men det er ikke vanskelig å unngå. Med lageret vårt kan vi sikre at ditt WASHSPACE aldri går tom for det nødvendige – og ikke du heller. Vi vet hvor stor forskjell det utgjør i hverdagen når vaskene er skinnende rene, når såpe er tilgjengelig og alt lukter friskt. Og vi er her for å hjelpe til med å gjøre vedlikehold av toalettet så enkelt som det bør være.

Finn ut mer om betydningen av et herlig WASHSPACE og Staples’ toalettromsløsninger.


Effekten av MEETSPACE
Les artikkel >

Effekten av WORKSPACE
Les artikkel >

Effekten av BREAKSPACE
Les artikkel >

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.