OK
Effekten av BREAKSPACE

Stedene vi oppholder oss på, former hvem vi er og menneskene vi kan bli. De kan påvirke energinivået og humøret vårt. Når de er satt sammen riktig, kan de motivere og få oss i gang – eller hjelpe oss med å roe ned og lade opp batteriene.

Enten du arbeider hjemmefra eller i et rom fullt av folk, trenger du av og til en pustepause. Hvem klarer tross alt å være produktiv åtte timer i strekk? Bare en femtedel av arbeidsstyrken, i henhold til en nylig undersøkelse fra den britiske tilbudssiden VoucherHound. Og resten? Etter sigende bare ca. tre timer med genuin produktivitet per dag.

Det gir altså mening i at en skikkelig pause fra arbeidet faktisk kan øke produktiviteten. Og når du har et flott BREAKSPACE å slappe av i, har du noe mer å se fram til enn den endeløse scrollingen på telefonen din.

De beste pauseområdene gjør det enkelt for ansatte å roe ned, slappe av og hente energi, og gjør de ansatte mer produktive og kreative når de går tilbake til arbeidet. For når området ditt fungerer, fungerer alt. Slik kan Staples hjelpe deg:

Ta det med ro
Ta det med ro

Uansett hva slags type SPACE du arbeider i, er et rolig hjørne eller pauseområde som oppmuntrer til litt meditasjon, refleksjon og oppladning en nødvendighet. Med så mange potensielle stressfaktorer i løpet av arbeidsdagen – fra overhengende tidsfrister til uventede telefoner, møter eller hindringer – er det svært viktig for alle arbeidssteder å dyrke frem en oase av ro.

Studier viser at meditasjon beroliger sinnet, tømmer tankene og baner vei for nye ideer. Og forskning fra en av verdens beste bedriftsskoler fant at kun 15 minutter med pusteøvelser eller annen mindfulness-basert meditasjon kan gi "mer rasjonell tenkning når forretningsavgjørelser må tas". Så enten du arbeider hjemmefra eller på et kontor, bør du passe på at det finnes et BREAKSPACE der du og kollegene dine kan slappe av og ta en pustepause.

Se hva som er mulig når
omgivelsene fungerer for deg
Ha det gøy
Ha det gøy

Det har også blitt bevist at fritidsaktiviteter, som lesing eller videospill, kan roe ned og stimulere hjernen, oppfordre oss til å tenke på nye måter og se nye sammenhenger. Og et BREAKSPACE med noen bøker eller et spill bygger moral og bryter ned dagliglivets stress, uansett hvor du jobber.

De ledende arbeidsplassekspertene hos WeWork vet at dette stemmer. Kortstokker og spill som Kinasjakk står på kaffebord jorden rundt. sammen med imponerende samlinger av kunstbøker og annet materiell som hjelper arbeidstakere å roe ned et par minutter mens de stimulerer fantasien. Lesing er tross alt en flott måte å slappe av på – MindLab International ved universitetet i Sussex fant at det reduserer stress med utrolige 68 % – til og med mer enn ved lytting til musikk (61 %) eller en spasertur (42 %).

Og når det gjelder videospill, er store selskaper som Facebook og Google kjent for å tilby dem sammen med andre distraksjoner for å holde sine hardtarbeidende ansatte skarpe på lengre sikt. Korte mobilspillpauser, spesielt i løpet av en treg ettermiddag eller et annet lavenergiøyeblikk, har også vist seg å være flotte måter å gjenopplive hjernen på.

Lad batteriene
Lad batteriene

Ingen BREAKSPACE er komplett uten en enkel kopp kaffe innen rekkevidde. Sørg for at ditt er fylt med de gode greiene, i tillegg til kopper, snacks og andre forfriskninger som for eksempel frisk frukt og proteinrike alternativer som sikrer at du og teamet er klar til dyst.

Kaffe gjør imidlertid faktisk mer enn bare å holde oss våkne: En studie i Journal of Psychopharmacology fant at kaffedrikkere hadde et mer positivt inntrykk av kollegene sine og var mer troende til å delta i gruppeaktiviteter på jobb. En ganske fin bivirkning, spør du oss. Det har også vist seg å gjøre oss smartere, gladere og mer energiske. Så uansett om det er en espresso, latte, te eller en annen energigivende drikk, bør du sørge for at det finnes koffein i nærheten slik at gnistene kan fyke.

Finn ut mer om å skape et fantastisk BREAKSPACE, og bla gjennom Staples’ løsninger for mat og pauserom.


Effekten av MEETSPACE
Les artikkel >

Effekten av WORKSPACE
Les artikkel >

Effekten av WASHSPACE
Les artikkel >

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.