Effekten av WORKSPACE

Arbeidsplassen avgjør hva vi er i stand til å gjøre, enten det er på hjemmekontoret eller bedriftens hovedkvarter. Uansett – arbeidsområdet har betydelig innvirkning på produktiviteten og kreativiteten vår, og kan påvirke det vi jobber med.

Vi i Staples vet at bedre rom fører til bedre arbeid – og at et bedre WORKSPACE fører til høyere nivåer av velferd og tilfredshet blant de ansatte. Hvordan? Det er fordi disse rommene sørger for at alt fungerer og flyter. De kan gjøre oss mer fokuserte og tilfredse mens vi oppnår målene oftere enn noengang.

Vi mennesker er på vårt mest levende når vi skaper noe. Å sette sammen et miljø som fremmer dette, er enklere enn du kanskje tror. De beste arbeidsplassene for team med alt fra én til ett hundre arbeidstakere trenger minimalt med forstyrrelser og et WORKSPACE hvor ting blir gjort og ideer blir delt. Og siden alle arbeider litt forskjellig, krever dette variasjoner i utformingen. Men når arbeidsplassen din fungerer, enten du er mest produktiv ved eget skrivebord, ved et bord som deles med andre eller på en komfortabel sofa (eller kanskje litt av alt), fungerer alt.

Vi er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt WORKSPACE. Slik kan Staples hjelpe deg og kollegene dine:

Ha det komfortabel
Ha det komfortabelt

Områder som er utviklet med din måte å arbeide på i tankene, inspirerer til nytenkning og får deg raskere i gang med innovasjon. Ergonomiske møbler, ekstrautstyr og materiell som er utformet for å passe kroppens behov og bevegelser, utgjør en stor forskjell når du arbeider åttetimersdager eller mer. Å veksle mellom sittende og stående stillinger kan også bidra til å holde blodsirkulasjonen til hjernen i gang.

Forandring er nøkkelen til å holde seg fokusert og føle seg frisk gjennom dagen. Noen av tingene som fører til mindre motivasjon blant ansatte, er for lite lys, mangel på plass og ensomhet. Så mye at en spørreundersøkelse fant at 42 % ville byttet jobb for å få mer privatliv når det trengs, og 33 % sa de ville byttet jobb utelukkende for å få en dør de kan lukke. Hold på de ansatte ved å skape en WORKPLACE som lar folk bevege seg og variere arbeidssstillingene.

Se hva som er mulig når
omgivelsene fungerer for deg
Bli motivert
Bli motivert

Dagens kontorer har ikke plass til kjedelige, grå avlukker med en vanlig notatblokk og fyllepenn. Fra å ha det essensielle tilgjengelig når du må skrive ned en genial idé, til verktøyene og tjenestene som lar deg dele en idé umiddelbart, bidrar det riktige WORKSPACE til å slippe løs kreativiteten og gjøre at jobben fungerer for deg.

Et velfylt rekvesitarom sikrer at hver ansatt har de verktøyene de trenger for å få jobben gjort, mens mapper, arkivskap og andre organisatoriske systemer holder alt på plass – som igjen reduserer forvirring, stress og bortkastet tid og gjør deg og dine kolleger klare til å yte deres beste. På hjemmekontoret er det også viktig å ha skuffene fylt med alt du måtte trenge for å notere ned viktige ting og påminnelser.

Men husk: Det finnes ingen "one-size-fits-all-løsning" når det gjelder disse detaljene og design. Så hvorfor ikke be om en tilbakemelding? Finn ut hva det er som inspirerer deg og kollegaene dine, så kommer økt produktivitet og resultater med på kjøpet!

Jobb hvor som helst
Jobb hvor som helst

Enten arbeidsplassen din er hjemme eller på et kontor, blir praksisen med å arbeide borte fra et tradisjonelt skrivebord mer og mer vanlig. Og med en pålitelig Internett-tilkobling sammen med den riktige teknologien kan virkelig hvor som helst bli et WORKSPACE, fra et hjørne av soverommet til et venterom, flysete eller en koselig lenestol. Tenk utenfor boksen. På Staples gjør bærbare PC-er, webkameraer med mer det mulig å ha en positiv og produktiv arbeidserfaring – uansett hvor du er eller hvor du skal.

Forbli produktiv
Forbli produktiv

Foruten vår egen viljestyrke viser studier at man kommer langt med innslag av natur og litt originalitet når det gjelder å påvirke produktiviteten. En London-basert undersøkelse fant at kontorarbeidere som hadde muligheten til å dekorere sitt SPACE med egne blomsterpotter og bilder, var opptil 32 % mer produktive. Men det er spesielt plantene som ser ut til å gjøre susen.

Ti års forskning fra University of Exeter avslørte at at planter på kontoret kan øke produktiviteten med utrolige 15 %. Kanskje tiden endelig er inne for å skaffe seg en bregnevenn? Enten det er en plante, et maleri eller fargerikt tilbehør – vurder å holde av litt av budsjettet for å fikse ditt personlige WORKSPACE – enten det er skrivebordsområdet eller hjemmekontoret. Kreativiteten din vil takke deg.

Finn ut mer om betydningen av WORKSPACE, og utforsk Staples’ løsninger for å skape et område som reduserer stress og maksimerer tilfredsheten blant de ansatte.


Effekten av MEETSPACE
Les artikkel >

Effekten av BREAKSPACE
Les artikkel >

Effekten av WASHSPACE
Les artikkel >

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.