Arkivering | Brevordnere | Permer | Organisering

Få orden på kontoret ditt ved hjelp av disse organisatoriske løsningene.

Få orden på kontoret ditt ved hjelp av disse organisatoriske løsningene. Arkivmapper, permer og tilbehør får dine prosjekter i toppform. Del inn i kategorier ved hjelp av våre skilleblad, medialommer, indekskort og andre kontorrekvisita. Permtilbehøret lar deg finne akkurat det du trenger for å kunne opprettholde en profesjonell portefølje. Vi har alt du kan trenge av ordrebrett og konferansemapper når du skal planlegge begivenheter.

 • Sorteringsverktøy: Bokstavskilleark gjør at du lett kan se hva som befinner seg i hver enkel seksjon av permen din. Det er kjapt og enkelt å putte inn nye dokument i permen på grunn av plastikkmappene med hull. Benytt deg av plastikkmappene for å oppbevare alt fra visittkort til blader. Ta til slutt på et forsidecover for å gi et helhetlig uttrykk til det harde arbeidet du har gjort.

 • Permer: Våre ringpermer med tre ringer finnes i ulik ringtype og ringstørrelse for på mest mulig effektiv og gjennomførbar måte å vende og fremvise arkene. Hvis du foretrekker arkiveringssystem med krum hevemekanisme kan du alltids finne den stilen du ser etter.

 • Arkivering og oppbevaring: Fyll arkivskapene med hengemapper i nøytrale farger for å oppnå ensartethet, samt friske farger for lett å kunne gjenkjenne ting. Du kan ha kortholderen nære deg på skrivebordet ditt for å oppbevare visittkortene til kontaktene dine, og når det er behov for langvarig oppbevaring kan du sjekke ut utvalget av arkiv – og oppbevaringsesker.
 • Handle etter merke Staples Leitz Elba Exacompta Esselte Durable

  Nylig sett

  Det er ingen nylig sette produkter

  Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

  loadingLaster…
  Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.