Om Oss

Om Oss

Om oss

Hos oss får du et bredt utvalg av produkter som gjør jobben enklere - enten jobben er på arbeidsplassen din eller hjemme hos deg selv. Vi tilbyr kjente merkevarer til gode priser, og vårt eget Staples-merke til enda bedre priser.

Alle kan handle på staples.no, enten du er en privatperson, en bedriftskunde, et borettslag, en organisasjon eller et idrettslag. Produktene leveres enkelt og effektivt til alle adresser i fastlands-Norge.

Staples Solutions Norway AS er en del av Staples Solutions, et ledende europeisk selskap for utstyr, tilbehør og løsninger som gjør jobben enklere. Staples selger et bredt utvalg produkter og tjenester innen rekvisita, teknologi, kontormøbler og profilering. Staples Solutions Norway AS leverer til offentlig og private virksomheter av alle størrelser, og til forbrukere. Vi har 22 butikker, nettbutikker, grossistvirksomhet og direktesalg. Staples har ca. 500 dyktige ansatte i Norge.

I Norge viderefører Staples stolte og tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde, Binders og Andvord. Deler av virksomheten kan spore sine røtter på det norske markedet helt tilbake til 1883.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.