OK

Om Oss Gjør vi det enkelt å kjøpe forbruksmateriell

Om Oss

Om oss

På Staples.no finner du et meget stort vareutvalg innen kontor, printere, blekk, toner, engangsemballasje, kantineprodukter, oppbevaring, pakkemballasje, renhold og tørkepapir. Totalt tilbyr Staples.no over 10 000 artikler direkte levert fra lager i Norge.

Alle kan handle på Staples.no. Privatpersoner så vel som små bedrifter, organisasjoner, idrettslag og borettslag. Vi tilbyr forbrukere og bedriftskunder et stort utvalg kjente merkevarer så vel som egne Staples produkter til konkurransedyktige priser. Produktene er tilgjengelig for levering på en enkel og effektiv måte på døren til din adresse i Norge.

Staples Solutions Online utgjør en del av Staples Solutions Norway AS. Staples i Norge opererer i flere kanaler; på nett, en betydelig virksomhet innen direktelevering til offentlig og privat virksomhet, samt i våre butikker som er åpne for alle. Staples har 22 fysiske butikker og er Norges eneste landsdekkende stormarkedskjede for kontor og forbruksmateriell og et meget bredt vareutvalg utover dette.

Konsernet Staples

Staples ble grunnlagt i 1986 i Boston, USA. Staples finnes i 27 land i Nord- og Søramerika, Europa, Asia og Australia. I Europa er Staples representert i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike, Belgia, Nederland, Tsjekkia, Ungarn, Luxemburg, Polen og Portugal.

I Norge viderefører Staples stolte og tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde, Binders og Andvord, og tilbyr alt du trenger til kontoret, og mye, mye mer. Staples er ledende i bransjen, og en stolt leverandør til både offentlig og privat sektor.

Mer informasjon om Staples (Nasdaq: SPLS) finner du på www.staples.com.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.