OK

Om Oss Gjør vi det enkelt å kjøpe forbruksmateriell

Om Oss

Om oss

Staples.no markedsfører et stort vareutvalg innen kontor, printere, blekk, toner, engangsemballasje, kantineprodukter, pakkemballasje og lagringsprodukter, renhold og tørkepapir samt reiseeffekter. Totalt tilbyr Staples.no over 10 000 artikler direkte levert fra lager i Norge.

Alle kan handle på Staples.no og er det rette stedet for privatpersoner så vel som små bedrifter, organisasjoner, idrettslag og borettslag.

Staples Online tilbyr forbrukere og bedriftskunder et stort utvalg kjente merkevarer så vel som egne Staples produkter til konkurransedyktige priser. Produktene er tilgjengelig for levering på en enkel og effektiv måte på døren til din adresse i Norge.

Staples Online inngår som en del av Staples Norway AS og er en brukervennlig nettbutikk for forbrukere og små bedrifter. Vi har alt av forbruksmateriell og kontorartikler, direkte levert fra lager i Norge.

Staples Norway AS er 100 % eiet datterselskap av Staples Inc., USA. Ved siden av Staples Online har Staples i Norge en betydelig virksomhet innen direktelevering til offentlig og privat virksomhet. Staples har i tillegg 22 butikker, som er Norges eneste landsdekkende stormarkedskjede for kontor og forbruksmateriell.

Konsernet Staples

Vi er en del av Staples-konsernet som er verdens største leverandør av forbruksmateriell til kontoret. Staples ble grunnlagt i 1986 i Boston, USA. Staples finnes i 27 land i Nord- og Søramerika, Europa, Asia og Australia og er den tredje største «e-tailer» i verden. I Europa er Staples representert i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike, Belgia, Nederland, Tsjekkia, Ungarn, Luxemburg, Polen og Portugal.

I Norge viderefører Staples stolte og tradisjonsrike bedriftsnavn som Tybring Gjedde og Andvord, og tilbyr alt du trenger til kontoret, og litt til. Staples er per i dag ledende i bransjen, og en stolt leverandør til både offentlig og privat sektor.

Mer informasjon om Staples (Nasdaq: SPLS) finner du på www.staples.com.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.