Hjelp Finn svar på vanlige spørsmål

Din bruker

Ny på Staples.no?

For å kunne handle på Staples.no er du nødt til å registrer en bruker hos oss. Dette gir deg tilgang til alle våre tjenester, og du kan da legge inn bestillinger.

Hvordan registrerer jeg meg?

Klikk på Min konto, deretter registrer. Dette vil ta deg til et skjema hvor du vil bli bedt om å fylle ut nødvendig informasjon om deg. Når du er registrert, vil ditt brukernavn for Staples.no være det samme som e-postadressen du la inn under registreringen. For å fullføre logg inn skriv inn ditt valgte passord.

Hvordan logger jeg meg på siden?

Klikk på logg inn-knappen og skriv inn ditt brukernavn og passordet du bestemte under registreringen.

Hvordan endrer jeg kontaktinformasjon?

Skriv inn ditt brukernavn og passord i logg inn. Klikk på Min konto og klikk på Logg inn & Kontaktinformasjon Endre min konto. Her vil du bli bedt om å logge inn en gang til, dette av sikkerhetsmessige årsaker, før du kan gjøre endringer. Husk å trykke Lagre etter du har utført noen endringer.

Kan jeg benytte samme konto for flere leveringsadresser?

Hver bruker er knyttet til en bestemt fakturaadresse, men du kan velge en alternativ leveringsadresse. Dette gjøres under betalingsprosessen, klikk på Rediger leveringsadresse, og klikk deretter på nytt på mine adresser. Her inne finner du muligheten til å opprette en ny leveringsadresse.

Er det trygt å handle på Staples.no?

Vi er fullt ut forpliktet til å gjøre nettstedet vårt så sikkert som mulig for våre kunder. Sikkerheten til nettstedet vårt er godkjent av VeriSign, et ledende nettverk sikkerhetsselskap. I tråd med dette følger vi strenge prosedyrer for vedlikehold, datalagring og tekniske retningslinjer for å hindre uautorisert tilgang til området. Hvis du av en eller annen grunn tror at noen har benyttet din personlig identifiserbare informasjon feil, eller har gjort et kjøp du ikke har godkjent, ta kontakt med oss umiddelbart.

Jeg har mer enn ett kundenummer. Spiller det noen rolle hvilket jeg bruker?

Vi anbefaler deg å bruke kun ett kundenummer når du handler hos Staples, og at du bruke det hver gang du kontakter oss, enten via epost eller telefon. Dette gjør det enkelt for oss å hjelpe deg. Hvis du av gode grunner har to eller flere kundenummer (f.eks fordi du bestiller for mer enn ett selskap), vil vi be deg om å sørge for at du alltid bruker riktig kundenummer slik at varer og fakturaer går til korrekt kunde. For å konsolidere flere kontoer i én, send en mail til online@staples.no.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.