Kaffe | Engangs | Spiselig

Slukk tørsten og tem sulten på kontoret ditt ved hjelp av Staples’ utvalg av catering-, drikke- og kjøkkenutstyr.

Slukk tørsten og tem sulten på kontoret ditt ved hjelp av Staples’ utvalg av catering-, drikke- og kjøkkenutstyr. Kaffe, te og kjeks er nøkkelen til et godt pauserom eller kontorkjøkken.Kaffe: For de ivrige kaffedrikkerne der ute kan du velge mellom et utvalg av kaffemaskiner – dryppemaskiner, kapselmaskiner eller presskanner. Deretter kan du velge kaffebønnene som passer til. Du kan også gjøre det enkelt med en deilig pulverkaffe som fås i enkeltposer. Glem ikke å fylle på med krus, sukker, mugger til fløte eller melk og rørepinner. Du må selvsagt også huske kjeks og annen sunn snacks.
Drikke: Slukk tørsten og fyll på med væske utover dagen ved hjelp av vårt brede utvalg av leskedrikker, squash og vann. Vi fører kvalitetsmerker som Coca Cola, Highland Spring, Pepsi og Robinsons. Under de kalde vintermånedene kan du kose deg med varm sjokolade. Du kan fylle på med forfriskninger til kontoret og spare penger på oppkjøp av store partier av favorittdrikken din.
Kaker og søtsaker: Iblant er det behov for noe søtt. Du kan stilne ditt eget og dine ansattes søtsug med anerkjente søtsaker fra Cadbury og Nestle. Ettermiddagspausen blir mye morsommere med litt sjokolade fra Quality Street.

Handle etter merke Ali EMSA Wrapmaster Duni Friele Hval

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.