Julegavetips til han
Jul

Julegavetips til han

Usikker på hva du skal legge under juletreet til din kjæreste, pappa, bror eller venn? Ta en titt på disse julegavetipsene – kanskje finner du den perfekte julegaven for nettopp han? 

 

Til kaffeentusiasten

Selv om kaffe drikkes året rundt, finnes det ingen bedre tid enn julen å gi en fin kaffegave til en som tar morgenkaffen seriøst. Uansett om han kun drikker kaffe for å våkne opp eller han er en hobby-barista, så vil han garantert sette pris på denne klassiske termokannen fra Emsa utført med en stilig, krom ytterflate. 

" width=

 

Til gameren 

Ser du etter en passende gave til en gamer? La han flykte inn i den virtuelle verdenen med et HyperX Cloud II Pro Gaming Headset til PC. Med støydempende mikrofon, automatisk forsterkningskontroll og ekkokansellering kombinert med USB-lydkort som forsterker lyd og tale, får i han den optimale spillopplevelsen! " width=


Til den reiselystne 

På utkikk etter en flott gave til en som er mye på farten? Denne weekendbagen i Murano Buffalo-skinn tar han fra A til Å med stil, enten han skal på roadtrip eller planlegger en langhelg i en ny by. 

" width=

 

Til grillmesteren

Er han glad i å grille mat om sommeren? Hvorfor ikke gi han et godt innendørs alternativ for å lysne opp vintertiden litt? Med en smørbrødgrill kan han steke gylne, sprøstekte og smakfulle smørbrød på null komma niks!

" width=

 

Til den viderekomne pusleren

Hva er den perfekte gaven til den dedikerte pusleren? Et kvalitetspuslespill fra en av Europas ledende puslespillprodusenter, slik som dette med 1 000 biter med motiv av den berømte Preikestolen. Dette er en langvarig gave han ramme inn når han er ferdig og få glede av i mange år. 

" width=