Kaffe EVERGOOD dark hele bønner 600g   lagt til i handlekurv.
brand-logo
118662

Kaffe EVERGOOD dark hele bønner 600g

pose med 600 g

promo-flag
MPN: 1333343
kr 130,00  inkl.mva

Miljø og bærekraft

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
The Rainforest Alliance
eco-icon
Seedling Compostable
Vis alle
EVERGOOD Kaffe består av 100% Arabica-bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala. EVERGOOD Dark Roast er en mørkere brent kaffe med kraftig aroma og kontinentalt preg.

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner EVERGOOD Kaffe tid til å utvikle seg.En nøye utvalgt blanding der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak
EVERGOOD Kaffe er 50 % Rainforest Alliance-sertifisert. Rainforest Alliance er en internasjonal organisasjon som jobber for å bevare biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag
Sertifiseringsordningen til Rainforest Alliance garanterer at råvarene er produsert under verdige og miljøvennlige forhold. Les mer på www.ra.org.
EVERGOOD Dark Roast blir produsert på Norges miljøvennlige kaffebrenneri som ble åpnet i 2020. Brenneriet er hovedsakelig bygget i tre, og drives med 100 % fornybar energi. Du kan lese mer om Norges miljøvennlige kaffebrenneri på www.evergood.no.

[Matinformasjon]
Produkttype:
kaffebønner
Produktserie:
Evergood
Vekt:
600 g
MPN:
1333343
Roast:
Mørk
Country of origin:
Kenya, Ethiopia, Republikken Colombia
  • Gratis frakt
  • Trygg bestilling
  • Alt på ett sted

Se også

Nylig sett

Vis alle