Kaffe EVERGOOD filtermalt 500g   lagt til i handlekurv.
brand-logo
767763

Kaffe EVERGOOD filtermalt 500g

fp med 500 g

MPN: 1809607
kr 72,00  inkl.mva

Miljø og bærekraft

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
The Rainforest Alliance
Vis alle
EVERGOOD Kaffe består av 100 % Arabica-bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala. I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt. Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner EVERGOOD Kaffe tid til å utvikle seg.

En nøye utvalgt blanding der vi henter en søtlig syrlighet fra Kenya, mens bønner fra Colombia bidrar med silkemyk balanse, god fylde og en lang, elegant ettersmak.

EVERGOOD Kaffe er 50 % Rainforest Alliance-sertifisert. Rainforest Alliance er en internasjonal organisasjon som jobber for å bevare biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag
Sertifiseringsordningen til Rainforest Alliance garanterer at råvarene er produsert under verdige og miljøvennlige forhold. Les mer på www.ra.org.
EVERGOOD Classic blir produsert på Norges miljøvennlige kaffebrenneri som ble åpnet i 2020. Brenneriet er hovedsakelig bygget i tre, og drives med 100 % fornybar energi. Du kan lese mer om Norges miljøvennlige kaffebrenneri på www.evergood.no.
Vekt: 500 gram

[Matinformasjon]
Produkttype:
Malt kaffe
Produktserie:
Evergood Classic
Vekt:
500 g
MPN:
1809607
Brand:
Evergood

Se også

Nylig sett

Vis alle