Klut VILEDA NanoTech micro 38x40cm rød   lagt til i handlekurv.
brand-logo
MPN: 128603

Klut VILEDA NanoTech micro 38x40cm rød

stk

promo-flag
707272
kr 75,00  inkl.mva

En microfiberklut med overlegne hygieniske egenskaper. Nanosølv er smeltet inn i fiberne som gir sterk antibakteriell effekt.

Bakterier som kommer i direkte kontakt med sølvet i kluten dør innen 12 timer


Kan oppbevares fuktig i opp til 24 timer uten bakterievekst og ubehagelig lukt
Den bakterielle effekten holder minst 200 vask
Mål: 38 x 40cm

Hemmeligheten ligger i sølvet
NanoTech micro er produsert med den patenterte produksjonsteknikken - Evolon - av 100 % mikrofilament. Mikrofilament er mikrofibre som splittes under høyt trykk (jetvannstråler) ned til ekstremt tynne fibre 0,015 dtex. Det betyr at NanoTech micro inneholder endeløse mikrofilament fra Evolon . I produksjonsprosessen smeltes i tillegg nanosølv inn i fibrene, slik at sølvet ligger innbakt i fibrene. Sølvet gir en sterk antibakteriell effekt.
Hygiene og sikkerhet
De antibakterielle egenskapene gjør at kluten kan brukes på en sikker måte. Den kan ligge fuktig uten at bakterier begynner å vokse. Når kluten brukes, tas bakteriene opp og nedbrytingen av dem starter umiddelbart.
Effektiv
Det er bevist at NanoTech micro effektivt fjerner bakterier fra overflaten. Den er samtidig tidsbesparende fordi man slipper å tørketromle klutene. Oppbevar kluten fuktig og den er klar til bruk ved neste anledning.
Helse og miljø
NanoTech micro forhindrer spredning av bakterier. Takket være patentert produksjonsteknikk kan kluten vaskes flere hundre ganger uten at den anti-bakterielle effekten forsvinner.
Modell:
NanoTech micro
Produkttype:
Tørkeklut
Produktserie:
Vileda Professional
Materiale:
Mikrofiber
Farge:
Rød
Brand:
Vileda
Lengde:
40 cm
Bredde:
38 cm
Dybde:
38 cm
Recommended Industry/Application:
Helse

Se også

Nylig sett

Vis alle