brand-logo
MPN: 100101300

Notatbok OXFORD Urban A5 linjer ass frg

stk

773861
kr 135,00  inkl.mva


Denne notatboken med spiralinnbinding har et solid polypropylencover med dobbel tykkelse for å sikre at notatene dine forblir ryddige og beskyttet. Den har et linjalbokmerke som kan flyttes for å markere viktige sider, og en sort, plastbelagt, dobbel spiralinnbinding for en kvalitetsfinish og profesjonelt utseende.


I tillegg leveres alle Oxford Urban Mix-notatbøker med Optik Paper®-papir, som er behagelig å skrive på og har minimalt gjennomslag.
Dette utvalget av Oxford®-produkter omfatter Scribzee™. Det er en avansert notatapp som kommer til å endre måten du organiserer og lagrer notatene dine på. Du kan laste ned Scribzee™ gratis på App Store eller Google Play. Med denne appen kan du bruke kameraet på telefonen til å skanne, merke og lagre notatene dine på en trygg måte. Den skybaserte applikasjonen leveres med kryptering for ekstra sikkerhet og gjør det enklere for deg å dele notater etter mapper og hendelser og dele notatene dine med andre. Appen er også integrert med produktivitetsappen Evernote, slik at du kan finne de skannede elementene dine i kalenderen din.

Linjert
Polypropylenomslag med dobbel tykkelse
Optik Paper®-teknologi
Miljøvennlig papir
Avtakbart linjalbokmerke
Robust dobbel spiralinnbinding
Ramme med mål, plass til overskrifter og doble marger
Størrelse: A5, 210 x 297 mm
Assorterte farger: Lilla, grønn, grå og burgunder

Informasjon om Scribzee
Høyde:
210 mm
Antall ark:
90 ark
Bredde:
148 mm
Papirvekt:
90 g/m²

Nylig sett

Vis alle