Serviett DUNI 40cm elegance vanilje (40)   lagt til i handlekurv.
brand-logo
MPN: 168433

Serviett DUNI 40cm elegance vanilje (40)

fp med 40 stk

promo-flag
121702
kr 190,00  inkl.mva

Miljø og bærekraft

eco-icon
Easy on the Planet
eco-icon
FSC
Vis alle
Disse liljehvite Duni® Elegance®-serviettene til engangsbruk er tunge servietter med en luksuriøs, skinnende overflate som passer perfekt til spesielle markeringer.

Disse Duni Elegance® liljehvite serviettene av førsteklasses kvalitet kan brukes ved alle festlige anledninger som krever litt ekstra stil. De gjør det enkelt å pynte til formelle arrangementer, bryllup eller selskaper. Disse serviettene til engangsbruk er sterke, pålitelige og svært motstandsdyktige mot vann og annen væske takket være den høye absorberingsevnen. Serviettene er myke og lager ikke riper, selv om det ser ut som du bruker tøyservietter av høy kvalitet.
Elegance®-servietter er tilgjengelige i en rekke farger, størrelser og mønstre, og de kan brukes sammen med andre Duni® bordflateprodukter for en komplett løsning.

Har en skinnende overflate som ser ut som linEngangsserviettProfesjonelt utseende for jobbarrangementer og konferanser eller for bruk i restauranter, kafeer og barerResirkulerbarSertifisering: FSC®Materiale: PappÉn pakke inneholder 40 servietterFarge: KremhvittMål: 40 x 40 cm
Modell:
Elegance
Produkttype:
Engangsserviett
Produktserie:
Duni Elegance
Materiale:
Papp
Størrelse:
40 x 40 cm
Transparent:
Nei
Farge:
Kremhvit
MPN:
168433
Brand:
Duni
Packaged Quantity:
40
Beregnet på:
Spesielle anledninger
Lengde:
40 cm
Bredde:
40 cm
Spesifikasjoner:
preget
Product colour:
Beige
FSC-sertifisert:
Ja
Food safe:
Ja
Engangsbruk:
Ja
Theme:
Lily
Design:
Lily

Nylig sett

Vis alle