Tastatur LOGITECH K360 wireless   lagt til i handlekurv.
brand-logo

Tastatur LOGITECH K360 wireless

stk

promo-flag
778616
kr 799,00  inkl.mva
Gi meg beskjed når det er tilgjengelig
Høy komfort og velkjent design i kompakt format

Seks hurtigtaster og 12 programmerbare F-taster


Avansert trådløs 2,4GHz teknologi og Unifying mottaker
USB tilkobling

Kompakt komfort til den bærbare
Du skriver komfortabelt med et velkjent tasteoppsett. Tastaturet er omtrent 20 % mindre enn standardtastaturene våre, så det passer uanstrengt inn på kontoret, i stua og alle andre steder du bruker den bærbare datamaskinen.
Batteri som varer i tre år
Forlenget batterivarighet vil si at du ikke trenger å kaste bort tid på å lete etter batterier.
Seks hurtigtaster
Hopp til neste sang. Stopp videoavspillingen. Skru opp volumet. Med de seks hurtigtastene kan du omgående starte avspillingen, stoppe den, gå til neste eller forrige spor, endre volumet og dempe lyden.
Tolv programmerbare F-taster
Du har kontrollen, takket være de programmerbare F-tastene som kan konfigureres slik at de åpner de programmene, mappene eller nettsidene du liker best.
Avansert trådløs 2,4 GHz forbindelse
Nå kan du jobbe og spille overalt, for eksempel i sofaen. Den trådløse tilkoplingen har lang rekkevidde, og er så godt som fri for forsinkelser, brudd og forstyrrelser.
Logitech Unifying-mottaker
Den bittelille mottakeren kan stå i den bærbare datamaskinen hele tiden. Du kan også enkelt legge til kompatible enheter som mus, tastaturer og numeriske tastaturer, uten å styre med flere mottakere.
Fungerer med én gang
Konfigureringen er gjort på få sekunder. Alt du trenger å gjøre, er å kople den trådløse mottakeren til en usb-port på datamaskinen og dra ut batterifliken. Tastaturet er klart til bruk omgående, og du trenger ikke å installere noe programvare.
Lydløse, innrammede taster
De innrammede tastene har et moderne utseende og lager nesten ikke lyd, samtidig som de gir en mer komfortabel skriveopplevelse enn tastaturene på bærbare maskiner.
Stødige, justerbare tastaturføtter
Ved hjelp av de stødige, sammenleggbare bena kan tastaturvinkelen økes med åtte grader, slik at det passer bedre til akkurat dine behov. Gummiføttene hindrer at tastaturet sklir.
MPN:
920-003088
Modell:
K360
Høyde:
1.9 cm
Bredde:
38.1 cm
Dybde:
15.6 cm
Microsoft-sertifisering:
Kompatibel med Windows 7
  • Fri frakt
  • Trygg bestilling
  • Alt på ett sted

Nylig sett

Vis alle