Termobeger DUNI BIO triple 35cl (30)   lagt til i handlekurv.
brand-logo
777372

Termobeger DUNI BIO triple 35cl (30)

fp med 30 stk

promo-flag
MPN: 159710
kr 77,00  inkl.mva

Miljø og bærekraft

eco-icon
Easy on the Planet
Vis alle
Duni øko-drikkekopper med triple vegger til engangsbruk er robuste med tre isolerende lag laget av 100 % fornybare ressurser. Koppene er komposterbare og et miljøvennlig valg.

Når du vil spare tid og penger på rengjøring og samtidig velge et miljøvennlig produkt, er disse Duni øko-papirkoppene et utmerket valg. Disse koppene med triple vegger er et svært robust take-away-alternativ for varme drikkevarer i kafeer eller hurtigmatbedrifter. Du kan også sette på et lokk med åpning for den ideelle kombinasjonen. Disse bærbare koppene av papir og polyetylen er lekkasjesikre og egner seg for varme drikkevarer som kaffe, te og varm sjokolade.
De er et flott tillegg til ethvert rom der man drikker kaffe og te på arbeidsplasser, eller til hoteller eller venterom på sykehus. Etter bruk avhender du dem til resirkulering. Ettersom produktet er biologisk nedbrytbart, kan det også komposteres.

Miljøvennlig produkt
Biologisk nedbrytbar og komposterbar
Papirkopp til varme drikker
Ideelle for catering- og take-away-bedrifter
Kopper som ikke velter enkelt
Engangsbruk
Resirkulerbar
Egnet for drikkevarer på opptil 100 °C
Materiale: Papir og bioplast
Farge: Brun og grønn
Kapasitet: 350 ml
Antall i pakken: 30

Ressurseffektivitet
Råmaterialer som viser en klar ressurseffektivitet sammenlignet med standard alternativer. Inkluderer materialer fra resirkulert materiale og biprodukter som ellers ville blitt ansett som avfall, i tillegg til lite bearbeidet fyllmateriale, som f.eks. kalk.
Fornybart
Råmaterialer som kommer fra biosfæren: tre- eller plantemateriale. Fornybare materialer er en den av CO2-syklusen til biomassen og bidrar ikke til global oppvarming, i motsetning til fossilbaserte karbonmaterialer, som f.eks. mineralolje.
Komposterbart
Materialer som kan brytes ned i industrielle komposteringsanlegg iht. EU-standarden for kompostering - EN 13432. For å dra nytte av denne egenskapen, må sluttproduktene sorteres sammen med annet biologisk avfall (mat) for industriell kompostering, noe som er akseptert i enkelte områder. De lokale bestemmelsene som gjelder avfallshåndtering må følges, eller det må inngås avtaler med lokale avfallsselskaper.
Produkttype:
Kopp
Produktserie:
Duni ecoecho
Farge:
Hvit, Stripet
Brand:
Duni
Engangsbruk:
Ja
Material Finish:
Papir med PLA/PBS
Theme:
Ecoecho
Hot Drinks / Food Ready:
Ja

Nylig sett

Vis alle