brand-logo

Toner LEXMARK 70C2HY0 gul

stk

115034
kr 1.879,00  inkl.mva

Gi meg beskjed når det er tilgjengelig
Denne gule Lexmark 702HY-fargelasertoneren gir skarpe utskrifter, profesjonelle utskriftsresultater, pålitelighet, bærekraftighet og kvalitet.

Lexmark-toneren med høy kapasitet passer utmerket for kontorer med behov for store utskriftsvolumer. Denne Lexmark-toneren, i et nyskapende, vibrasjonsfritt utskriftssystem, har en unik Unison™-tonerformel som gir sømløs bildekvalitet og systempålitelighet og fremmer bærekraftighet. For optimale resultater og mer holdbare utskrifter: Denne toneren fungerer best sammen med Lexmark-skrivere. Resirkuler og bytt toner enkelt med Lexmarks program for innsamling og retur.

Farge: Gul
Kapasitet: opptil 3000 A4-sider
Høyvolumutskrifter med høy ytelse og lavere kostnader per side
Utmerket kvalitet og pålitelighet
Bruker tonerformelen Unison™
Kompatibel med: Lexmark CS310dn, CS310n, CS410dn, CS410dtn, CS410n, CS510de, CS510dte
Resirkuler og bytt enkelt med Lexmarks program for innsamling og retur.

Unison-toner
Unison-toneren er viktig for Lexmark-utskriftssystemets ytelse, og den unike sammensetningen gir enestående bildekvalitet, sikrer at utskriftssystemet holder lenger og fremmer en overlegen holdbarhet - alt i et nyskapende utskriftssystem uten risting.
Høy kapasitet
Maksimer besparelsene og få førsteklasses kvalitet med originale patroner fra Lexmark. Blekkpatroner med høy kapasitet har lavere kostnad per side og gir flere sider enn blekkpatroner med standard kapasitet. Perfekt for utskrift med høyt volum.
Best sammen
Originalrekvisita fra Lexmark er utviklet for å fungere best sammen med Lexmark-skriveren, med høy utskriftskvalitet fra første til siste side.
Fraktvekt:
240 g
Fraktbredde:
141 mm
Frakthøyde:
72 mm
Fraktdybde:
102 mm

Se også

Nylig sett

Vis alle