Underarmstøtte ROLLERMOUSE Red   lagt til i handlekurv.
brand-logo

Underarmstøtte ROLLERMOUSE Red

stk

promo-flag
118743
kr 1.689,00  inkl.mva
Bidrar til riktig holdning og dermed lindring av muskelspenninger i nakke, rygg, armer og håndledd

ArmSupport Red er et ekstra tilbehør til RollerMouse Red som går nærmere skuldrene og fremmer komfort både når du står og sitter


Lar skuldrene og armene ha en avslappet og nøytral stilling
Produktet klemmes fast i forkanten av skrivepulten fra 1,8.-3,5 cm, og er perfekt for arbeidsstasjoner med hev og senk-bord
Kan bare bukes med RollerMouse Red eller Red Plus
Bredde 60 cm, dybde 28 cm
To års garanti
Slitesterkt kunstlær

Innebygd nøyaktighet
7SENSES-bevegelsesteknologi innebygd i rullestaven, gir en svært nøyaktig markør og fantastisk kontroll. Sensorene, som er plassert inne i rullestaven, beskytter den mot støv og skitt. 7SENSES registrerer plasseringen av markøren, justerer hastighet og akselerasjon, for å sikre at rullestaven er sentralisert så mye som mulig. Samtidig tilpasser den seg intuitivt til hastigheten din, for å redusere mikroskopiske bevegelser og øke effektiviteten.
Avslappet kontroll
Få mer kontroll og mindre belastning med større og bedre rullestav. Contour Design har byttet ut det mekaniske museklikket med et virtuelt klikk, for å fjerne motstanden og redusere risikoen for unødvendig belastning. Det uanstrengte digitale museklikket kombinert med den tykkere rullestaven med struktur, gjør den ikke bare enklere å håndtere, men gir også en god følelse.
Rollermouse DNA
RollerMouse, sentralt plassert foran tastaturet, eliminerer behovet for å strekke seg etter musen, slik at du reduserer belastning på nakke, skuldre, albuer og håndledd. Det optimale arbeidsområdet korrigerer sittestillingen og forebygger skader. Bruk håndleddstøtten, begge hender og varier arbeidsstillingen for å unngå ubehag. Ganske enkelt en bedre måte å arbeide på.
Enkel å bruke med en gang
Den nye rullestaven er enklere å bruke og enda mer nøyaktig. Den større overflaten gir deg mer kontroll når du peker, ruller eller klikker. Den tilpasser seg brukeren, fra profesjonelle brukere som benytter CAD og andre avanserte designprogrammer til den gjennomsnittlige brukeren. RollerMouse Red er kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98.
MPN:
RM-AS RED
Modell:
ArmSupport Red
Høyde:
2.3 cm
Bredde:
60 cm
Dybde:
13.5 cm
Produktdatablad / brosjyre
  • Fri frakt
  • Trygg bestilling
  • Alt på ett sted

Nylig sett

Vis alle