OK

Bli best på fest!

Hverdagen er travel og ukene flyr. Skal du arrangere en fest eller bursdag, hjemme eller på jobben er det mye som skal på plass. Hos Staples finner du det du trenger; både før, under og etter festen. Du skal ha alt til å dekke et perfekt bord for akkurat den rette anledningen. Det skal være fint, elegant, men enkelt å handle inn og ikke koste for mye. Du skal gjøre rent og klargjøre før festen og rydde og vaske etter festen. Vi hjelper deg å finne alt fra A til Å – bli best på fest sammen med oss!

Cups and cutlery

Vi har et stort utvalg av engangsprodukter, som tallerkener, bestikk, drikkebeger og skåler. Gjør det enkelt med engangs, og slipp oppvasken dagen etter!

Gjør det enkelt å servere både mat og drikke til festen med vårt store utvalg!

Duker og pynt

Se våre produkter >

Med våre duker og pynteprodukter er det lett å gjøre bordet dekorativt! Enten du liker den elegante stilen, eller vil gå for noe mer fargerikt!

Kaffe og te

Se våre produkter >

Alle har forskjellige preferanser til kaffe og te, og derfor tilbyr vi mange valgmuligheter. Vi har noe for enhver smak!

Servietter hører med når du skal dekke til fest! Vi har servietter til alle anledninger!

Rengjøring

Se våre produkter >

Det er viktig å fjerne både synlig smuss og usynlige bakterier for å sikre at miljøet er effektivt, sunt og skaper en positiv energi.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.