Stoler som støtter bedriftens behov

Enten du bare skal innom for et møte eller du skal sitte i en åtte timers arbeidsdag, har Staples en stol som støtter kroppen din, budsjettet ditt og bedriften din.

Enten du bare skal innom for et møte eller du skal sitte i en åtte timers arbeidsdag, har Staples en stol som støtter kroppen din, budsjettet ditt og bedriften din.Sitteplasser er en langsiktig investering, og derfor tilbyr vi et variert utvalg i både funksjonalitet og stil. Vi har alt fra enkle og praktiske til fullt justerbare stoler. Det er alltid enkelt å finne og kjøpe den beste stolen for dine behov. Staples gjør det enkelt og effektivt å handle alt du trenger, på en gang.

stoler

Kontorstoler

>

Disse elegante stolene gjør på alle måter et profesjonelt inntrykk. Polstret design av høy kvalitet kombinert med justerbar ryggstøtte og justerbart sete gir deg komfort og støtte gjennom en åtte timers dag. Fokus på design betyr at de også ser like bra ut som de føles.

Arbeidsstoler

>

Disse ergonomiske stolene er et passende valg for hjemmet eller kontoret og varer lenge. Den justerbare høyden og vippefunksjonen sørger for optimal komfort, men støtter likevel en sunn kroppsholdning, selv over lengre perioder.

blekk
Dokumentbeskyttelse, -arkivering og -lagring

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.