Effektive og sikre løsninger for beskyttelse av bedriftens og personlige data.

Utskrevne rapporter med sensitiv informasjon er overalt rundt oss. Fra personlige bankutskrifter og kundeinformasjon til selskapshemmeligheter. Hvis du vil unngå potensielle skader forårsaket av at denne informasjonen havner i feil hender, er sikkerhet under destruering av dokumentet like viktig som under oppbevaring.

Utskrevne rapporter med sensitiv informasjon er overalt rundt oss. Fra personlige bankutskrifter og kundeinformasjon til selskapshemmeligheter. Hvis du vil unngå potensielle skader forårsaket av at denne informasjonen havner i feil hender, er sikkerhet under destruering av dokumentet like viktig som under oppbevaring. Makulering er den enkle løsningen som fjerner muligheten til å tyde innhold. Staples har modeller i forskjellige størrelser, sikkerhetsnivåer og med forskjellig kapasitet, samt andre praktiske funksjoner som passer til behovene dine.

Shredders

Makulering på langs

>

Dette er den enkleste løsningen for å gjøre sensitiv informasjon uleselig for nysgjerrige øyne, og disse grunnleggende maskinene makulerer papir til tynne strimler. Den er ideell for personlig bruk eller på hjemmekontoret og tilsvarer standarden DIN 66399 og sikkerhetsnivå P-1 og P-2.

Makulering på tvers

>

Disse er perfekte for organisasjoner som må sikre at konfidensiell data er uleselig, og makuleringsmaskinene kutter papir både loddrett og vannrett, noe som fører til at papiret blir gjort om til små biter som oppfyller standarden DIN 66399 og sikkerhetsnivå P-3 og P-4.

Mikromakulering på tvers

>

Disse makuleringsmaskinene med svært høy sikkerhet gjør papir om til mikropartikler som ikke er større enn 30 mm2. De er egnet til å destruere dokumenter som inneholder hemmelige data, og tilsvarer standarden DIN 66399 og sikkerhetsnivå P-5.

Industriell makulering med automatisk mating

>

Det trenger ikke trenger å være en tidkrevende oppgave å destruere store mengder dokumenter når du har en makuleringsmaskin med automatisk mating og høy sikkerhet. Legg en stabel med papir i det låsbare oppbevaringsrommet, og la makuleringsmaskinen gjøre jobben sin.

blekk
Arkivering
Skriving
papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.