Staples dekker hverdagens behov for renslighet og hygiene.

Det er viktig å holde kontoret rent og sunt, men det trenger ikke være dyrt eller upraktisk. I tillegg til et bredt utvalg av kontorrekvisita og -møbler tilbyr Staples også et stort utvalg av sanitærpapir

Det er viktig å holde kontoret rent og sunt, men det trenger ikke være dyrt eller upraktisk. I tillegg til et bredt utvalg av kontorrekvisita og -møbler tilbyr Staples også et stort utvalg av sanitærpapir. Velg blant de beste merkene innen rengjøring til lave priser, og fyll opp rengjøringsbeholdningen din med alt du trenger for at kontordriften går problemfritt.

Bath Tissue/ Paper Towels

Toalettpapir

>

Det omfattende og kostnadseffektive utvalget til Staples av toalettpapir betyr at du aldri trenger å gå tom for toalettpapir. Velg blant resirkulert, nytt eller blandet papir i formater som passer enhver dispenser. Finnes i standardruller eller jumboruller samt små og store pakker med brettet papir.

Papirhåndklær

>

Sikre at alle føler seg rene, friske og tørre etter en håndvask, ved å holde dispenseren for papirservietter velfylt. Vi har rett papir for alle behov, uansett hvilken type du foretrekker. Finnes i standardruller eller midtruller, brettet papir og refill-pakker.

Kjøkkenpapir

>

Kjøkkenpapir er praktisk for å rengjøre en rekke overflater i hjemmet eller på kontoret. Det er også kjekt å ha på pauserom og fellesområder, der det sterke, absorberende papiret kan brukes til å tørke opp søl eller som servietter. Velg midtruller eller standardruller med kjerner.

Dispensere

>

Gjør det enkelt å holde det rent med enkle og praktiske dispensere som kan brukes med favorittproduktene dine, blant annet servietter, papirservietter, toalettpapir, kjøkkenruller, såper og antibakterielle væsker. Effektiv tilgang betyr færre miljømessige og økonomiske konsekvenser.

Blekk en Toner
Pause- og oppholdsrom
Dokumentbeskytelse
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.