Skrivere

Det brede utvalget som er tilgjengelig for både blekk- og laserskrivere, betyr at Staples har rimelige alternativer for utskrift hjemme, for små forretninger og for profesjonell bruk på kontoret.

Det brede utvalget som er tilgjengelig for både blekk- og laserskrivere, betyr at Staples har rimelige alternativer for utskrift hjemme, for små forretninger og for profesjonell bruk på kontoret. Enten du skriver ut tre sider per uke eller 300 sider per dag, kan du enkelt finne et alternativ som gir mest verdi for pengene og best utskriftskvalitet. Med alt du trenger i én produksjonsordre kan du skaffe deg blekkpatroner, papir og alt annet på listen din samtidig.

Printers

Laserskrivere med multifunksjon

>

Laserskrivere med multifunksjon fungerer bra i et fartsfylt forretningsmiljø. Trådløs utskrift og en tydelig skjerm gjør det enkelt å betjene og bruke. Den inkluderer også en automatisk dokumentmater for rask og enkel kopiering, skanning og faksing av flersidige dokumenter.

Inkjet-skrivere (profesjonell bruk)

>

Profesjonelle inkjet-skrivere tilbyr utvidet funksjonalitet, inkludert skanning, kopiering og faksing. De har gode muligheter for tilkobling via LAN, WLAN og andre nettverkstilkoblinger. Muligheten til å bruke individuelle eller XL-blekkpatroner bidrar til en lav totalkostnad per side.

Inkjet-skrivere (hjemmekontor)

>

Inkjet-skrivere er den perfekte løsningen for de som trenger allsidighet og god ytelse til en lav kostnad. De inkluderer standardfunksjoner som dekker alle de grunnleggende utskriftsbehovene, og den beskjedne størrelsen gjør dem perfekte for mindre kontorer eller i hjemmet.

Laserskrivere

>

Laserskrivere har økt utskriftshastighet med lav kostnad per side, noe som gjør dem til det perfekte alternativet for personer med store utskriftsbehov.

Printers

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.