Du kan enkelt forsegle og merke med riktig teip til alle formål.

Staples tilbyr alt du trenger for å hjelpe sunn drift , helt ned til den minste detalj, for eksempel teip. Teip får kanskje ikke så mye oppmerksomhet, selv om det er et produkt som ofte benyttes.

Staples tilbyr alt du trenger for å hjelpe sunn drift , helt ned til den minste detalj, for eksempel teip. Teip får kanskje ikke så mye oppmerksomhet, selv om det er et produkt som ofte benyttes. Du har alltids teip som en sikker løsning enten du reparerer papirer, pakker en verdifull pakke eller henger opp noe inspirerende. Sjekk ut alle de nye innovasjonene innen teip, blant annet funksjonen for lav støy. Glem heller ikke å skaffe deg en dispenser for enda enklere bruk.

Package Tape

Pakketeipdispenser

>

Pakking og forsegling kan gjøres raskt og enkelt med praktiske dispensere. Det brede utvalget omfatter ulike farger, metall- og plastrammer og kompakt eller ergonomisk design. Med dispenseren kan du forsegle enkelt og sikkert med én hånd, og den er et perfekt verktøy for industriell bruk.

Maskeringsteip

>

Maskeringsteip er en flott midlertidig løsning for overflater som du ikke vil merke. Den naturlige selvklebende gummien av høy kvalitet fester seg godt til plast, glass, metall og til og med ujevne overflater, men kan også enkelt fjernes uten skader eller rester.

Brun pakketeip

>

Denne solide teipen er laget for bruk på pakker av alle slag. De er enkle å rulle ut og er tilgjengelige i varianter med lav støy eller med praktiske hånddispensere. Velg blant et utvalg av materialer, inkludert miljøvennlige alternativer.

Gjennomsiktig pakketeip

>

Staples' gjennomsiktige teip er ideell for både jevne og ujevne flater. Den sitter godt fast og du unngår misfarging over tid. Kvaliteten på materialene gjør den sterk, allsidig, helt gjennomsiktig og problemfri. Du trenger ikke lete lenger hvis du ser etter overlegen valuta for pengene.

Blekk en toner
Konvolutter
Dokumentbeskyttelse
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.