Alle typer skriveprodukter til smertefrie priser.

Penner er en stor del av å være forberedt og produktiv. Enten du arbeider alene eller i et team, på en klinikk eller på en kafé, på en skole eller et kontor, er sjansene store for at du må skrive ned tankene dine og dele idéene dine på papir.

Penner er en stor del av å være forberedt og produktiv. Enten du arbeider alene eller i et team, på en klinikk eller på en kafé, på en skole eller et kontor, er sjansene store for at du må skrive ned tankene dine og dele idéene dine på papir. Staples tilbyr et bredt sortiment av penner og tusjer av høy kvalitet for å hjelpe deg med å sette spor etter deg i vakre farger, med både elegant og uovertruffen stil. Bruk penner sammen med dine foretrukne papirprodukter. Da kommer ingenting i veien for budskapet ditt.

Writing

Penner

>

Vær like rask som tankene dine ved å ha favorittpennen din klar på skrivebordet, i sekken eller i lommen. Velg blant alle regnbuens farger i kulepenner, gelpenner og mer. Pleier du å miste penner eller glemme dem? Alternativer for masseinnkjøp sørger for at du alltid har en reserve eller en ekstra til å dele.

Tusjer

>

Gjør at plakater og presentasjoner utmerker seg ved hjelp av tykke tusjer med levende farger. Utvalget av markeringstusjer, klassiske feltpenner og vannfaste tusjer finnes med alt fra ekstra tynn til ekstra tykk tupp. Enten du skriver på papir eller plast finnes det alltid et produkt som hjelper deg med å sette spor.

Finskriving

>

Når du trenger en penn for å gjøre et inntrykk som er så sterkt som det du skriver, trenger du ikke lete lenger enn det luksuriøse utvalget vårt av penner fra kjente merker. Du finner garantert en penn som passer til din signatur og din stil, blant kule-, rulle-, kalligrafi- og fyllepennene våre.

Blekk en toner
Notatblokker
post-it lapper
papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.