Merk, skisser og organiser med den beste notatblokken for hver situasjon.

Selv det sterkeste sinnet kan trenge en hjelpende hånd. Med en notatblokk vil du alltid ha plassen du trenger til å ta notater, utveksle idéer og skissere planer.

Selv det sterkeste sinnet kan trenge en hjelpende hånd. Med en notatblokk vil du alltid ha plassen du trenger til å ta notater, utveksle idéer og skissere planer. Velg blant hvitt, linjert eller grafisk papir som er hvitt, har linjer eller grafisk papir med omslag i en rekke farger og stiler. Utvalget av formater betyr at det finnes notatblokker for alle, fra de som reiser lett, til de som trenger et stort, robust arbeidslerret. Blanke ark betyr nye muligheter, og det er kun fantasien som setter begrensninger.

notebooks

College blokk

>

Disse notatblokkene er flotte for daglige gjøremål. Nyt et stort utvalg av de mest betrodde merkene i bransjen. Velg mellom sider med linjer og ruter, bundede permer og stiler. Med et stort utvalg av størrelser og farger finnes det passende alternativer til alt fra styrerom til ryggsekker.

Innbundne notatblokker

>

Hold idéene dine trygge i disse solide notatblokkene. De kommer med blanke ark, linjer og ruter, i ulike farger og størrelser. Mange merker har også andre funksjoner, for eksempel elastiske bånd, båndmarkører på sidene eller er bundet inn øverst.

Dagbøker og dagsorden

>

Med riktig utstyr for organisering trenger du aldri bekymre deg for å gå glipp av viktige hendelser. Velg størrelse, alt fra noe som passer i lommen, til noe som dekker hele veggen. Velg mellom innbundet perm eller ringperm-stil, til enkeltbruk eller flerbruk. Oppsettsalternativene er blant annet daglig, ukentlig, månedlig og årlig, i formater laget for både personlig og forretningsmessig bruk.

Blekk & toner
Skriving
Dokumentbeskyttelse
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.