Det store utvalget vårt av Post-it-produkter gjør at smarte idéer flyter fritt.

Som en butikk som dekker alle bedriftsbehov, er Staples alltid klar med et bredt sortiment av selv de minste nødvendighetene, for eksempel Post-it-lapper.

Som en butikk som dekker alle bedriftsbehov, er Staples alltid klar med et bredt sortiment av selv de minste nødvendighetene, for eksempel Post-it-lapper. Det virker alltid som om disse partnerne innen produktivitet løser utfordringene. Enten du går gjennom dokumenter, planlegger uken eller tilrettelegger for en idédugnad, mislykkes aldri Post-it-lappene i å gjøre arbeidslivet mer morsomt og funksjonelt. Med gratis frakt og lave priser er det vanskeligst å bestemme hvilke produkter du ikke vil prøve.

Post-íts

Klistrelapper

>

Sørg for at lappene dine blir lagt merke til, med Post-it. Både vanlig og supersterkt lim gjør at de holdes på plass og varer lenger, noe som igjen gjør det enklere enn noensinne å skrive ned idéene dine hjemme eller på kontoret. Levende farger, varierte former/størrelser og vanlig papir eller papir med kantlinjer gjør mulighetene uendelige!

Dispensere

>

Ha tilgang til Post-it-lappene dine raskt, med en praktisk og fargerik dispenser. Du kan ha den på skrivebordet og sørge for at lappene alltid er innen rekkevidde. Enkelheten og stilen til dispenserne gjør dem perfekte for lærere, administratorersamt alle med aktive sinn

Post-it-flagg

>

Hold alltid de viktige tingene i livet i syne, med Post-it-flagg. Den kompakte størrelsen og et utvalg av farger hjelper deg med å markere informasjon uten at de er i veien. Limet er av høy kvalitet, hvilket betyr at de vil alltid blir sittende og gjøre sin del for å spare deg dyrebar tid.

Z-notes

>

Disse trekkspillaktige klistrelappene kommer opp én av gangen, noe som gjør dem enkle å ta tak i og dra av. Brukes sammen med en dispenser for Z-notes. Du kan du sikre at lappene dine alltid er innenfor rekkevidde. Det at du enkelt kan dra opp en lapp med én hånd, gjør dette til den ideelle løsningen for multitaskere.

Blekk &toner
Notatblokker
Skriving
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.