Oppdag raske og enkle løsninger som skaper ryddigere arbeidsområder.

Permer er ideelle for å holde både deg og bedriften organisert og effektiv. Vi har et bredt utvalg av stiler og størrelser, noe som betyr at det finnes en løsning for alle bedriftsbehov.

Permer er ideelle for å holde både deg og bedriften organisert og effektiv. Vi har et bredt utvalg av stiler og størrelser, noe som betyr at det finnes en løsning for alle bedriftsbehov. Bruk dem til å sortere papirene etter prosjekt før du lagrer dem på hyller. Du kan også bruke dem til å arkivere viktige dokumenter før du legger dem i bokser i oppbevaringsrom eller arkiver. Ha fargekoder på permene dine for enkelt å kunne skille dem, eller legg til kategorier og skilleark for praktisk tilgang. Den eneste begrensningen for organisasjonen er fantasien din.

Specialty Binders

Ringpermer

>

Disse permer er robuste nok til å tåle et hjemmekontor som er dels lekerom. De er også allsidige nok til å romme alt fra dagsordenen din til arkivene dine. Med tilbehørsalternativer for enhver situasjon er permene en enkel løsning for lagring for både store og små bedrifter

Presentasjonsmapper

>

Disse elegante og stilige mappene vil øke produktiviteten for alle presentasjonene dine. Du kan gjøre dokumentene dine (alt fra attraktive rapporter til profesjonelle støtteark) bedre, uten å måtte investere i en bindemaskin. Du kan deretter arkivere dem for gjenbruk senere.

Rapportomslag

>

Utskriftene, presentasjonene, rapportene, dokumentene og tegningene dine fortjener det beste av både profesjonelt utseende og beskyttelse. Med spennende farger, nyskapende funksjoner og gjennomtenkte designelementer sikrer et rapportomslag at dokumentene som sendes til arbeidsgivere, kunder eller professorer, alltid er på sitt beste.

Blekk &toner
Dokumentbeskyttelse
skriving
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.