Hensiktsmessige løsninger for å beskytte og organisere papirene.

Enten du arbeider for deg selv eller for et stort konsern, er det vesentlig for en kostnadseffektiv drift å ha godt organisert papirarbeid.

Enten du arbeider for deg selv eller for et stort konsern, er det vesentlig for en kostnadseffektiv drift å ha godt organisert papirarbeid. Vårt brede utvalg av produkter for dokumentbeskyttelse og lagring er utformet for å holde dokumentene tilgjengelige og frie for skader på et travelt kontor, på farten eller hjemme. Enten du arkiverer regnskap, oppbevarer referansemateriale eller deler dokumenter med kolleger, har Staples de perfekte produktene for å bevare viktige papirer.

Arkivskap

>

Arkivskap er viktige for kontoret for å beskytte og organisere dokumenter og holde dem ute av syne. Velg mellom loddrett eller vannrett lagring, alt etter det som passer størrelsen og behovet for tilgang på arbeidsplassen din. Det brede utvalget vårt av stiler og formater tilbyr løsninger for enhver smak og i alle prisklasser.

Hengende arkiver

>

Hengende arkiver er et flott tillegg til alle arkivsystemer. De er tilgjengelige i et utvalg av farger og materialer, og de tilbyr en holdbar og langvarig måte å holde papirarbeid sortert og tilgjengelig på. Mappene kan tilpasses personlig med kategorier i flere posisjoner for effektiv arkivering.

Dokumentposer

>

Er du på farten med jobben? Da er dokumentposer tingen for deg. Disse lukkede, beskyttende omslagene oppbevarer dokumenter trygt fra A til B, noe som holder deg organisert når du er på farten. Med utvalget av farger og materialer kan du også velge den stilen som passer best til deg.

Papirbeskyttere

>

Beskytt verdifulle dokumenter fra søl og flekker med disse hardføre polypropylen-mappene. De er tilgjengelige i gjennomsiktige og fargede alternativer, og de er et kostnadseffektivt verktøy som hjelper deg med å holde skrivebordet ryddig og bli organisert, slik at du kan øke effektiviteten.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.