Finn den perfekte beskyttelsen for post under frakt.

Vanlig post er et grunnleggende behov i alle bedrifter. Enten det er fakturaer, kontrakter eller kort, bruker de fleste av oss konvolutter på regelmessig basis. Når standard konvolutter ikke tilbyr den beskyttelsen du trenger, har Staples en passende løsning.

Vanlig post er et grunnleggende behov i alle bedrifter. Enten det er fakturaer, kontrakter eller kort, bruker de fleste av oss konvolutter på regelmessig basis. Når standard konvolutter ikke tilbyr den beskyttelsen du trenger, har Staples en passende løsning. Det brede utvalget vårt av spesialprodukter, fra robuste innpakninger til strukturerte pappkonvolutter, sikrer at materiellet ditt alltid kommer frem i god behold. Staples er den eneste butikken du trenger for emballasje, med esker, teip, etiketter og mer.

Commercial Envelopes

Bedriftskonvolutter

>

Bedriftskonvoluttene er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser og stiler, og de er laget for å håndtere de vanlige postbehovene dine. Det brede utvalget omfatter vanlige konvolutter og konvolutter med adressevindu, lukkemekanisme, selvklebende og lim for enkel lukking, samt standard papirkonstruksjoner og de med ekstra sikkerhet.

Boblekonvolutt

>

Med en foring laget av luftputer gir disse konvoluttene utmerket beskyttelse for et bredt utvalg av artikler. De er et rimelig alternativ for små esker som kan koste mer per stykk eller føre til ekstra fraktkostnader. e

Pappkonvolutter

>

Disse robuste konvoluttene er laget av papp som ikke kan bøyes, og de er perfekte for å sende dokumenter som ikke skal brettes. Siden de har et lag med sterk beskyttelse, kommer sertifikatene, kontraktene, utskriftene og brosjyrene dine frem i akkurat den samme uberørte tilstanden som det øyeblikket du skrev dem ut.

Fargede konvolutter

>

Lagre og send kort, invitasjoner og andre dokumenter via post i vakre og uttrykksfulle fargede konvolutter. Det brede spekteret med levende farger gir et godt førsteinntrykk og gjør at post fra deg utmerker seg over annen post.

Blekk & Toner
Teip
Skriving
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.