DYMO® – And Done

DYMO® leverer profesjonelle etikettløsninger for enhver situasjon.

Tilbyr enheter for en rekke ulike bruksområder – fra stasjonær til bærbar og fra kablet til trådløs. DYMO®s etikettenheter er utstyrt med en kraftig termisk utskriftsteknologi og lager raskt etiketter av høy kvalitet hver eneste gang du bruker dem. Hver serie er bevisst utformet for å være egnet for en rekke bruksområder i hjemme, på kontoret eller til industriell bruk. DYMO® er svært opptatt av kvalitet, og etikettene er motstandsdyktige mot vann, rifter og UV-stråler, noe som gjør dem ideelle til bruk i de fleste situasjoner, og betyr at du kan stole på at etikettene vil tåle tidens påkjenninger.

DYMO® LabelWriter™ stasjonær løsning for etikettutskrift


Det perfekte tilskuddet til din forretningsdrift. Enhetene i DYMO® LabelWriter™-serien for stasjonær etikettutskrift gjør at du raskt kan lage profesjonelle adresseetiketter, pakkeetiketter og mye annet. LabelWriter™-serien gir overlegen kvalitet uten å bruke blekkassetter, takket være termisk utskriftsteknologi.

DYMO® LabelManager™ bærbare merkemaskin og etikettskriver


Få orden på sakene ved hjelp DYMO® LabelManager™-serien. Skriv ut selvklebende etiketter med din egen design raskt ved hjelp av det integrerte tastaturet og LCD-skjermen. Integrerte stil- og skriftalternativer gir deg stor fleksibilitet. Med DYMO® LabelManager™ kan du lage førsteklasses etiketter med en håndholdt enhet.

DYMO® Rhino™ industriell løsning for etikettutskrift for tøffe arbeidsforhold


Tøffe forhold krever en sterk og rask etikettløsning. Den industrielle DYMO® Rhino™-serien gjør det mulig å lage tilpassede etiketter, strekkoder og merkelapper for elektriske ledninger i nesten alle slags miljøer. DYMO® Rhino industrielle etikettmaskiner er bygget for å vare og passer til alle typer oppgaver.

DYMO® tapekassetter og etiketter


DYMO® D1 og LetraTag™ tapekassetter dekker de organisatoriske behovene dine på kontoret, lageret eller hjemme. Etikettene er enkle å feste på alle jevne, rene overflater og kan fjernes uten at limrester etterlates. Hver etikett lages ved hjelp av termisk utskriftsteknologi, slik at etikettene skal tåle tidens tann.

DYMO® LabelWriter™ Etiketter


DYMO® industriell tape-serien er utformet for å sitte der andre etiketter faller av. Alle etiketter tåler fett, olje og ekstreme temperaturer. De har en rekke bruksområder og gjør det mulig for deg å holde orden i arbeidsmiljøet ditt selv under tøffe forhold.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.