OK

I forkant med nyskapende kontorprodukter for økt produktivitet

Post-it®-produkter gjør det å kommunisere og dele ideer raskere, klarere og enklere for alle. I et konkurransepreget og dynamisk forretningsmiljø er effektiv kommunikasjon et viktig tema for selskaper som legger vekt på å holde seg foran konkurrentene. 3M inspirerer til orden og samarbeid, og stimulerer også til kreativitet ved å levere de beste verktøyene i kategorien for kontorrekvisita. Post-it®-seriene av klistrelapper, flipoverblokker, indeksmarkører og faner utgjør en ekstra vitamininnsprøytning for vellykket kommunikasjon og orden i en virksomhet.

3M tilbyr morsomme og enkle løsninger for de kjedelige hverdagsoppgavene på kontoret eller hjemme. I takt med tidens krav har denne leverandøren vært en pioner innen utvikling av nyskapende produkter og mer effektive måter å arbeide på. 3M har lang erfaring i å utvide grensene for hva som kan oppnås, med nye praktiske ideer som har som endelig mål å hjelpe deg med å spare tid og penger. Merker som Post-it® er synonyme med kvalitet og pålitelighet kombinert med et høyt nivå av funksjonalitet.

Post-it

Post-it® Super Sticky Notes

Kjøp nå >

Post-it® Super Sticky Notes har et sterkere lim som er laget av 60 % fornybare ressurser, og som holder lenger enn limet på standard lapper. Disse allsidige lappene sitter bedre fast, slik at du kan bruke dem nesten hvor som helst og på flere ulike overflater, for eksempel arkivskap, dører og vegger.

Kjøp nå

Kjøp nå >

Super Sticky Z-Notes

Post-it® Super Sticky Z-Notes trekkes opp én og én, og når de brukes sammen med en Z-Notes-dispenser, kan du ha én hånd ledig til andre oppgaver. Post-it® Super Sticky Z-Notes har et sterkere lim som er laget av 60 % fornybare ressurser, og som holder lenger enn limet på standard lapper.

Originale Post-it® Notes

Kjøp nå >

Originale Post-it® Notes har fra den spede begynnelsen tidlig på 80-tallet utviklet seg til å bli et uunnværlig kontorprodukt for notater og påminnelser. Post-it® Notes er blitt til et velkjent symbol, og brukes i kontorer og boliger over hele verden. De er pålitelige og flyttbare, og har et lim som ikke etterlater seg rester.

Post-it® Z-Notes

Kjøp nå >

Post-it® Z-Notes trekkes opp én og én, og når de brukes sammen med en Z-Notes-dispenser, kan du ha én hånd ledig til andre oppgaver.

Post-it® Index

Kjøp nå >

Legg inn merker i viktige dokumenter ved hjelp av Post-it® Index, slik at du lett kan finne frem i dem senere. Disse markørene og fanene leveres i en rekke størrelser, former, farger og slitesterke alternativer.

Post-it® Flipoverblokker

Kjøp nå >

Tilfør noe ekstra til kurs og presentasjoner med flyttbare Post-it® Flipoverblokker som kan plasseres på et staffeli, henges på en vegg eller stå av seg selv. Store Post-it® Notes kan brukes i møter for å stimulere til samarbeid og utveksling av store ideer.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.