Pause og oppholdsrom - Få mest mulig ut av pausene for å gi arbeidsdagen et løft

Pausene spiller en verdifull rolle i arbeidsdagen og bringer kolleger sammen mens de får fart på tankene og lader opp til dagen. Hvis du har forfriskende drikke og noe godt ved siden av, er det lettere og mer positivt for de ansatte å fortsette å jobbe.

Pausene spiller en verdifull rolle i arbeidsdagen og bringer kolleger sammen mens de får fart på tankene og lader opp til dagen. Hvis du har forfriskende drikke og noe godt ved siden av, er det lettere og mer positivt for de ansatte å fortsette å jobbe.Staples tilbyr mye som forbedrer pauser på arbeidsplassen. Alt fra kaffetraktere og kanner til et bredt utvalg av varm og kald drikke, snacks og servise samt praktiske lagringsløsninger.

Coffee/ water

Kaffe

>

Alle har forskjellige preferanser til kaffe, og derfor tilbyr vi mange valgmuligheter. Vi har noe for enhver smak, fra hele og oppmalte bønner, til kapsler, pulverkaffe og spesialvarianter. Og med både små pakker og økonomipakker er det også noe for enhver bedrift og ethvert budsjett.

Te

>

Velg blant et bredt utvalg av deilige teer fra populære merker. Velg mindre mengder for hjemmebruk eller et blandet utvalg for å skape mer variasjon på kontoret. Velg store pakker for å dra fordel av rimelige priser på de samme kvalitetsteene

Kjøkkenmaskiner

>

Velg blant et bredt utvalg av kjøkkenmaskiner som passer inn på kjøkkenet. Vi har utvalget til både hjemmet og kontoret.

Melk og sukker

>

Server kaffen eller teen akkurat slik alle vil ha det. Utvalget vårt omfatter sukker (hvitt, brunt, fair trade), sukkererstatninger, melk og fløte. Velg mellom praktiske enkeltpakker og økonomiske større poser og bokser.

Vann og drikke

>

Vær sunn og oppvakt ved alltid å ha vann tilgjengelig på arbeidsplassen. Små flasker (med eller uten kullsyre) er et enkelt alternativ for engangsbruk. Store flasker (med eller uten kullsyre) er perfekt for møter eller for å dele med andre. De store vanntankene med kjøle- og varmeanlegg er perfekte for arbeidsplasser med større pågang.

Snacks

>

Utstyr deg selv og kontoret med enkel snacks. Utvalget av snacks inneholder kjeks og søtsaker i både små pakker og økonomipakker. Hvis du ikke liker å måtte velge, finnes det også blandede pakker og minipakker, slik at du kan prøve alt.

coffee
sanitaerpapier
Dokumentbeskyttelse
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.