OK

Grunnleggende hygieneprodukter for å holde bedrifter friske og gi et godt inntrykk.

Det er viktig å fjerne både synlig smuss og usynlige bakterier for å sikre at miljøet er effektivt, sunt og skaper en positiv energi.

Det er viktig å fjerne både synlig smuss og usynlige bakterier for å sikre at miljøet er effektivt, sunt og skaper en positiv energi. Staples tilbyr et bredt utvalg av produkter for å hjelpe deg med å få jobben gjort skikkelig, overalt på arbeidsplassen. Inkludert fuktighetsgivende og miljøvennlige alternativer som viser at du bryr deg om både folk og miljøet.

Washup Liquid

Desinfisernede

>

Det er det første folk ser etter når de har brukt toalettet, håndtert skitne varer eller ved måltid. Denne viktige produktgruppen for hjemmet og arbeidsplassen er tilgjengelig i mange ulike typer, inkludert antibakteriell såpe.

Håndsåpe

>

Det er det første folk ser etter når de har brukt toalettet, håndtert skitne varer eller ved måltid. Denne viktige produktgruppen for hjemmet og arbeidsplassen er tilgjengelig i mange ulike typer, inkludert antibakteriell såpe

Universale rengjøringsmidler

>

Hold deg ett skritt foran smuss og bakterier ved å sikre at kontaktoverflater som berøres av flere personer regelmessig, rengjøres. Våre universale rengjøringsmidler fra et utvalg av anerkjente merker er skreddersydd for effektiv rengjøring og desinfeksjon, raskt og enkelt.

Blekk & toner
Pause- og oppholdsrom
Dokumentbeskyttelse
Papir

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.