Finne din Paper Mate®

Paper Mate® har med årene blitt en anerkjent merkevare for uttrykksfull og pålitelig skriving.

Gjør skriften din mer spennende med Paper Mate® InkJoy™-serien. Her finner du en rekke sterke farger og det revolusjonerende InkJoy™-skrivesystemet som gir klare linjer og jevntflytende blekk. Uttrykk deg selv med Paper Mate® Flair®-penner med filtspiss – en fargerik serie med penner som inneholder et hurtigtørkende, vannbasert blekk.Bruk minimalt med kraft med penner fra Flexgrip®-serien som har en ergonomisk formgivning med griperinger, gummikropp og et grep i full lengde fra spiss til klips, som gir jevn og behagelig skriving.Bla gjennom Staples®-utvalget, og finn den Paper Mate®-pennen du liker best – en penn som har blitt laget for å yte på toppnivå.

Papermate

InkJoy™ 100

Se alle produkter >

InkJoy™ 100 er perfekt å ta notater med i hverdagen og viser viktigheten av både form og funksjon. Den trekantede formen til denne Paper Mate®-pennen sørger for stabilitet, komfort og kontroll når du skriver, og den gjennomsiktige kroppen gir pennen et elegant og moderne utseende.

InkJoy™ 700

Se alle produkter >

InkJoy™ 700 har en elegant timeglassfigur, et integrert gummigrep og stilige metallelementer som gir denne Paper Mate®-pennen et sofistikert utseende, og som samtidig sikrer optimal komfort, kontroll og slitestyrke.

InkJoy™ Quatro

Se alle produkter >

Quatro er et utmerket valg når du vil ta notater eller fargekode dokumenter på jobb eller skole. Velg mellom fire sterke farger med jevntflytende blekk og en slank kropp med komfortabelt grep for enkel håndtering.

Flexgrip® Ultra

Se alle produkter >

Ultra gir klare og sterke linjer med blekk som er lys- og vannbestandig. Blekksystemet til Flexgrip® Ultra’s Floating Ball®, kombinert med den ergonomiske gummikroppen som har spor som gir bedre grep, gir en jevn og komfortabel skriveopplevelse.

Flexgrip® Elite

Se alle produkter >

Elite-serien gir enestående komfort og kontroll mens du skriver. Den er utformet for å gi en jevn skriveopplevelse, og den ergonomiske gummikroppen har griperinger som gir ekstra støtte.

Nylig sett

Det er ingen nylig sette produkter

Mens du bruker Staples.no vil alle varer du ser på legges her.

loadingLaster…
Staples leverer til både bedrifter og forbrukere. Prisene er tilgjengelige både inkl. og eks. mva.